Mødre med power

Mødre er i dag så vant til at finde fejl og mangler, at de kommer til at fokusere på det, der ikke fungerer – ja, nogle kan næsten ikke finde noget, de er gode til. Du er nok en dygtig mor 97% af tiden, men de resterende 3%, hvor du “fejler”, “råber” og “skælder ud”, kommer til at fylde det hele.

Følelser kan melde sig som

  • Jeg gør det ikke godt nok
  • Jeg er ikke en god mor
  • Andre gør det bedre end jeg
  • Mit barn elsker den anden forælder højere end mig

Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, så fortsæt endelig med at læse.

Mødre med power med plads til at kigge kærligt på sig selv

Det er ganske enkelt umuligt at opfostre et barn uden at blive konfronteret med ens egne skyggesider. Uanset hvor bevidste og selvudviklede vi er. Vores børn spejler sig i os og sætter altid fingeren på vores ømmeste punkter, og her brænder jeg for at sætte fokus på mødres selvværd og den sårbarhed, der følger med i et forældreskab. Du vil finde et solidt ståsted med ressourcer til at navigere rundt i de udfordringer, der er forbundet med det at være mor.

En af de vigtigste terapeutiske opgaver for mig er at hjælpe mødre til at se med kærlige øjne på sig selv! Mine forløb er skræddersyet til at hjælpe dig med at finde dit fodfæste som mor. Det vil give dig et liv og en hverdag, der nærer jer alle i familien, både på kort og på lang sigt.

Et mor-powerforløb vil sætte fokus på dig og bibringe dig:

  • Mere overskud i hverdagen med plads til både børnene, familien og dig selv
  • Styrke til at være den Mor, DU vil være
  • Mod til at følge din indre Mor-intuition

Et mor-powerforløb indebærer 3 samtaler for 2900kr. Hvis du efter 3 samtaler har behov for flere samtaler, laver vi en ny aftale.

Velkommen til dit nye ståsted med masser af mor-power!

UDTALELSE

Hos Mette følte jeg mig hurtigt tilpas. Hun fik skabt et trygt rum, hvor vi i fællesskab kom omkring de ting som fyldte i min hverdag.Da jeg startede hos Mette var jeg en stresset mor, der følte mig utilstrækkelig over for mine børn. Jeg blev hurtigt frustreret og ked af det. Følelserne tog ofte over, hvilket gik ud over mine to børn og mand.Under forløbet støttede Mette mig i at lære mig selv og min krop at kende på en helt ny måde. Jeg blev opmærksom på, at en ubehagelig følelse ikke som udgangspunkt behøves at være dårlig, men ofte vil gøre mig opmærksom på noget, som jeg skal reagere på. Jeg har lært at mærke efter og acceptere mine følelser, hvorefter jeg kan reagere hensigtsmæssigt på dem. I de situationer hvor jeg før blev ked af det, frustreret, sur og endte med dårlig samvittighed, kan jeg nu oftest formå at få ro på og tænke konkret samt håndtere situationen på en god måde. Min hverdag er nu præget af en helt anden ro omkring mine børn, som giver hele familien flere sjove og hyggelige stunder samt færre konflikter.

/Louise – 2 gange “mødre med power” forløb

Da jeg først kom i kontakt med Mette, var jeg bagud på overskudspoint. Min rolle som mor overskyggede alt, og det var først igennem samtaler med Mette, at jeg fandt ud af at jeg havde sat mig selv på sidelinjen i hverdagen, i familielivet og på arbejdet. Tak for al hjælpen til at indtage banen igen. 

/Kathrine – mødre med power forløb